EVENIMENTE

Ianuarie 2020 a fost o luna plina cu evenimente frumoase care speram sa va atraga, sa descoperiti lumea fascinanta a artei si culturii!
Am avut bucuria si placerea sa gazduim aceste evenimente si va multumim pentru ca ne-ati ales ca punct de referinta pentru arta si cultura din Timisoara a carui promotori si sustinatori suntem din 1991!

Va asteptam!
Galeria Andreas
Piata Unirii nr.2 Et.1,Timisoara

08

Apr

În atenția iubitorilor de artă

08 Aprilie 2020 | www.andreasantic.ro

Dragi iubitorii ai artei și bijuteriilor,

După aproape 30 de ani de activitate neîntreruptă, date fiind momentele de grea încercare prin care trecem cu totii, încercăm să fim cât mai aproape de dumneavoastră prin intermediul site-ul firmei Andreas https://www.andreasantic.ro/ pe care va invităm să îl accesați.

Veți găsi pe site o imagine cât mai completă a ofertei noastre de obiecte noastre de la obiecte din argint decorative și practice, bijuterii minunate cu pietre prețioase, tablouri din ultimii 200 de ani obiecte vintage și de colecție, rarități, precum si alte fascinante obiecte din lumea artei și antichităților.

Vizionarea obiectelor dorite o puteti face și la Galerie după o înțelegere telefonică în prealabil.

Pentru orice întrebări va stam la dispoziție la telefon/whatsapp 0722254417 sau online la adresa de mail andreas_aron@yahoo.com sau andreasantic.ro

Galeria este închisă.

Vizionarea, ridicarea obiectelor achiziționate sau retragerile din galerie se pot face doar cu întelegere telefonică în prealabil.

Livrările se pot face prin curier sau direct de la galerie conform întelegerii telefonice în prealabil.
Plata obiectelor se poate face anticipat prin virameent bancar sau prin ramburs la curier.

Vă mulțumim