DESPRE NOI

Andreas Antik, Antichitati si Bijuterii Timisoara

Galeria de arta, antichitati și bijuterii Andreas Antik din 1991 în Timișoara, România. Amplasat in centrul istoric cunoscut sub numele de Piata Unirii, la nr.2, et.1 galeria noastra este locul unde trecutul se imbina cu prezentul prin arta.

Ideea de a deschide un astfel de magazin s-a nascut din pasiunea familiei Aron, continuitori ai unei tradiții de generații, din pasiune pentru obiectele de arta, oferind astfel publicului iubitor de cultura si frumos posibilitatea de a vedea si achizitiona astfel de obiecte realizand importante colectii.

Portofoliul nostru de clienți cuprinde diversele colturi ale lumii, carora le oferim consultanță și îndrumare în achizitionarea unor piese originale si de colectie in concordanta cu ce isi doresc, respectând mereu dorințele lor în artă si pastrand confidentialitatea.

In urmatoarele pagini va prezentam o parte din oferta noastra in speranta ca veti gasi ceea ce doriti si va asteptam in galeria noastra.
Firma Andreas SRL cu activitate in domeniul antichitatilor, artei si bijuteriilor, cu sediul in Timisoara, Piata Unirii 2, et. 1 cumparam, vindem, preluam in consignatie si licitatie obiecte de valoare (bijuterii, argintarie, tablouri, obiecte decorative, obiecte de colectie).

Va invitam sa urmariti ofertele noastre si sa ne contactati!